;

HL Display – klimatberäkningar för halverade utsläpp till 2030 (Swe)

2022-02-10

HL Display är ett svenskt företag som producerar display-lösningar för dagligvaruhandeln. De marknadsför sina produkter över hela Europa och delar av Asien. HL Display har antagit Science Based Targets och har förbundit sig att sänka sina utsläpp av växthusgaser med 50% till 2030.


Med fyra fabriker och ett större antal säljkontor har HL Display precis som många andra företag givetvis en utmaning. I sitt arbete med klimatberäkningar har de anlitat ZeroMission och använder vår beräkningsplattform Our Impacts. Vi hade ett samtal med Jonas Marking, Sustainability Manager på HL Display, om hur de går till väga, utmaningar på vägen och om Our Impacts. Slutligen skickar han med några tips till andra företag som ska börja beräkna sina klimatutsläpp. Johanna Grant, klimatstrateg på ZeroMission, ställde frågorna.

Se intervjun med Jonas Marking på HL Display i relaterad länk. (Swe)